Op zoek naar een kwaliteits-autorijschool in regio Hoofddorp?

Herman Boeree - Saturday, November 05, 2016

Oriënteer je goed op de rijschool die bij je pastWat doe je wanneer je kind naar de basisschool gaat?

Natuurlijk ga je samen met je kind een kijkje nemen op een nieuwe school. Voelt het goed en nog belangrijker voelt je kind zich thuis en gaat het meteen naar de speelhoek?

Wat doe je wanneer je je oriënteert op het voortgezet onderwijs?

Natuurlijk ga je samen met je ouders een kijkje nemen op de open schooldagen en gaat de verschillende ‘vakken’ langs om eens te proeven wat zo’n les inhoudt. Je gevoel en de eerste indruk is meestal van doorslaggevend belang voor de keuze die je maakt.

En wat doe je wanneer je je rijbewijs wil halen?

Natuurlijk heb je je met je ouders goed georiënteerd en maak van tevoren een afspraak via info@autorijschoolboeree.nl. Je krijgt dan direct een goede indruk en krijgt alle informatie die belangrijk is voordat je met je rijles begint.

Je ouders denken vaak terug aan hun eigen rijleservaring. In de meeste gevallen is dit al even geleden en zijn de verkeersomstandigheden veranderd en de rijexameneisen aangepast. Besluitvaardig en zelfstandig autorijden is de norm. Waar vroeger kon worden volstaan met een gemiddelde van 20/25 lesuren is nu de norm verschoven naar 35/40. De CBR-exameneisen worden met regelmaat aangepast aan de veranderingen van de toekomst. Zie www.cbr.nl

De belangrijkste tip om te slagen voor je praktijkrijexamen!

Zorg dat je genoeg rijlessen hebt gereden voordat je afrijdt. Je moet zelf het gevoel hebben dat je er klaar voor bent en volledige controle over het voertuig hebt. Het rijexamen is dan slechts een afronding van je autorijlessen waar je niet tegenop hoeft te zien.

Je hebt inmiddels deze kwaliteit in huis!

Rijleskwaliteit! Is meer dan alleen rijlesinstructies geven

Kwaliteit leveren is, dat ik zorg om een goed contact met je te hebben en luister naar wat je nodig hebt om goed te kunnen leren. Natuurlijk doe ik dat met de nodige flexibiliteit, aanpassingsvermogen en humor.

Overstappen naar een andere autorijschool?

Durf over te stappen als je niet tevreden bent bij je huidige rijschool. Ik krijg regelmatig leerlingen die zich niet op hun gemak voelden en vaak geen feedback kregen van de rijinstructeur over de vorderingen. Wel een snauw en grauw als voor de zoveelste keer iets niet goed ging.
Het hoeft zeker geen lange lijdensweg te worden, Je moet toch zeker met plezier je autorijlessen volgen! Twijfel je al een tijdje? Het kan zeker de moeite waard zijn over te stappen naar een andere autorijschool. In toenemende mate komen overstappers naar ons toe en gelukkig is dat volledig terecht gebleken gezien de resultaten.

Wil je meer info over Autorijschool Boeree? Klik hier.